14.6 C
Belgrade

Predstava „Koronirajmo“ 28. maja u Pan teatru

Obaveštavamo Vas da će u okviru projekta „Pozorište za sve“  biti odigrana večernja predstava ,,Koronirajmo“ 28. maja sa početkom u 20 časova na sceni pozorišta ,,Pan teatar“. Sufinansiranje ovog Projkta je od strane Gradske opštine Zvezdara. Ulaz je slobodan.

Večernja pozorišna predstava „Koronirajmo“ na duhovit način priča o mladom paru koji odlučuje da započne zajednički život tačno pred dolazak korone na Balkan. Dolaskom karantina započinje najteži test današnjih veza.

Osuđeni jedno na drugo, u četiri zida, njihova veza dostiže sve veće dubine, ali zato su tu i njihove razlike, dnevne frustracije, neusklađene navike, drugačije želje i potpuno suprotni pogledi. A dok u kući vlada haos, napolju nije ništa bolje. Poslovi su im stali, pandemija vlada, a opasnost je sve veća iz dana u dan. Kako će naš par prebroditi naizgled nesavladive probleme koje su ih zadesile?

Igraju: Bojana Đurašković

Marko Milošević

Tekst i režija: Bojana Đurašković i Marko Milošević.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
14.6 ° C
14.8 °
13.5 °
39 %
3.1kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
22 °
Пет
25 °
Суб
29 °
Нед
24 °

Najnovije

“U prirodu po zdravlje” – Preventivna akcija Doma zdravlja „Voždovac“

Dragi Voždovčani, u cilju prevencije hroničnih, nezaraznih bolesti čiji su uzričnici fizička neaktivnost, pušenje, gojaznost, stres i drugi faktori pozovamo Vas da ovaj vikend...

Za zeleniji Beograd