13 C
Belgrade

Prekidi u snabdevanju vodom zbog radova u nekoliko beogradskih opština

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija” saopštilo je da su sledeće nedelje planirani radovi na vodovodnoj mreži u nekoliko opština, kao i da će radove obavljati i „EPS Distribucija” Beograd zbog čega će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom pojedinih objekata beogradskog vodovodnog sistema. 

Radovi su predviđeni na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, te će u ponedeljak, 17. jula, od 8 do 22 sata bez vode ostati potrošači u ulicama Mirka Poštića i Jana Kolara. Takođe, planirani su radovi i na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, pa će u utorak, 18. jula, od 8.30 do 18 sati bez vode ostati potrošači na neparnoj strani Ugrinovačke ulice, i to u delu od Zadrugarske do Senjske ulice.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, u ponedeljak od 8 do 22 sata vodu neće imati ni potrošači u kompleksu zgrada „Novi Dorćol”. Radovi na teritoriji ove opštine planirani su i za utorak, pa će od 8 do 24 sata bez vode ostati potrošači u Bulevaru despota Stefana, u delu od Ulice Džordža Vašingtona do Ulice vojvode Dobrnjca. 

Usled radova „EPS Distribucije” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac, u utorak od 8.30 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Beli Pptok i na Putu za Markoviće.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom za piće. Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za osnovne potrebe. 

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800-11-00-11, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

beogradski.rs / BVK

Najnovije

Belgrade
clear sky
13 ° C
13.7 °
12.8 °
58 %
3.6kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
16 °
Пет
18 °
Суб
16 °
Нед
18 °