11.8 C
Belgrade

Prezentacija projekta uređenja platoa u Mutapovoj ulici

Na platou u Mutapovoj ulici sinoć je upriličena javna prezentacija projekta uređenja ove javne površine. Rukovodstvo Gradske opštine Vračar, predvođeno predsednikom prof. dr Milanom A. Nedeljkovićem sastalo se sa građanima ove vračarske ulice.

Zamenik predsednika Gradske opštine Vračar Dejan Ribać predstavio je građanima plan projekta koji finansira Opština.

„Na ovom prostoru predviđena je kompletna zamena zastora sa podlogom prema projektovanom rešenju, kao i postavljanje klupa za miran odmor. Planira se rušenje postojećeg potpornog zidića, uklanjanje betonskih klupa bez naslona, kao i metalnih stubića sa lancima. Projektom je regulisano i odvodnjavanje sa ove površine. Novo ruho platoa,između ostalog, biće od belih betonskih ploča sa kvarcnim peskom, novih klupa, tri nove male đubrijere i uređenog zelenila oko samog platoa“, saopštio je Ribać.

Predsednik Gradske opštine Vračar prof. dr Milan A. Nedeljković naglasio je da će pejzažna arhitektura biti urađena na stručan i profesionalan način kako bi se unapredio kvalitet ovog vračarskog okruženja.

Park je posetila i naša Vračarka Maja Popović, ministar pravde.

 Javnoj prezentaciji projekta prisustvovali su član Veća Rajko Tanasijević, pomoćnik predsednika Gradske opštine Vračar Marko Nikić, narodni poslanik Uglješa Mrdić,  šef Kabineta predsednika Nikola Jelenković.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
broken clouds
11.8 ° C
11.8 °
11.7 °
82 %
3.1kmh
75 %
Пон
13 °
Уто
20 °
Сре
16 °
Чет
19 °
Пет
25 °

Servisne vesti