2.5 C
Belgrade

Prijavljivanje za besplatne kreativne radionice izrade nakita

Kreativne radionice izrade nakita Udruženja „Dve moje zlatne ruke“, koje u 2022. godini sufinansira Gradska opština Zvezedara, u okviru Konkursa za projekte u oblasti kulture, počinju sa realizacijom krajem meseca aprila.

Radionice se organizuju u okviru projekta „Oglavlje kraljice Simonide“, a Udruženje poziva zainteresovane sugrađanke sa opštine Zvezdara da se prijave za ove aktivnosti koje su dobra priliaka da nauče stari zanat, izradu nakita.

Radioice su besplatne, a materijal su obezbedili Gradska opština Zvezdara i Udruženje.

Na kraju projekta planirana je promotivna izložba i revija radova. Prednost imaju žene koje pripadaju socijalno osetljivim kategorijama, kao što su: samohrane majke, osobe sa invaliditetom, osobe slabijeg imovinskog statusa i nezaposlene osobe, bez obzira koliko imaju godina.

Zainteresovane žene se mogu prijaviti do 20. aprila, do popune planiranog broja učesnica, u vreme od 12 do 14 časova na broj telefona 060/3471720, kontakt osoba je Dragica Pejović.

Broj učesnica na radionicama je ograničen na 10 i radionice će se realizovati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama. Radionice će se održavati u prostoru udruženja „Dve moje zlatne ruke“ u Čumićevom sokačetu, lokal 82.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
2.2 ° C
2.5 °
1.7 °
80 %
4.1kmh
0 %
Сре
4 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °
Нед
4 °