12.6 C
Belgrade

Prijem građana kod predsednika opštine Rakovica – Razgovorom do rešenja

Razgovor sa građanima je uvek jedan od prioriteta u radu GO Rakovica, zato su vrata Opštine uvek otvorena za sve sugrađane, a predsednik Opštine zajedno sa saradnicima je uvek na raspolaganju građanima Rakovice.

Održavanje sastanaka i prijema građana omogućavaju bolje i efikasnije rešavanje njihovih problema. Inicijativom koju građani pokazuju na ovakvim sastancima poboljšava se kvalitet saradnje, zbog čega je neposredna komunikacija jedan od najvažnijih ciljeva u radu predsednika i opštine, a napredak koji građani Rakovice najbrže vide i osete je direktan rezultat dobre komunikacije.

Zato predsednik GO Rakovica Miloš Simić zajedno sa saradnicima nastavlja praksu otvorenog razgovora i svakodnevnog prijema građana koji su prethodno zakazali razgovor. Osluškivanjem potreba građana Rakovice i njihovih sugestija, zajedno najlakše dolazimo do rešenja.

Građani Rakovice razgovor sa čelnicima lokalne samouprave mogu zakazati svakog radnog dana na šalteru 10 opštinske uprave ili elektronskim putem na mejl: pitajtepredsednika@rakovica.rs.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...