12.4 C
Belgrade

Pripremna nastava za završni ispit za osmake

Gradska opština Stari grad i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit za osmake. U skladu sa svim epidemiološkim merama i preporukama, nastava će se odvijati vikendima u Velikoj sali Gradske opštine Stari grad, Makedonska br 42.

Predviđeni fond časova iz srpskog i matematike je 50 (25 dvočasa) dok pripremna nastava za kombinovani test obuhvata 15 časova, tačnije po 3 dvočasa za svaki predmet – fizika, hemija, istorija, biologija i geografija.

Pozivamo sve zainteresovane roditelje čija deca pohađaju neku od osnovnih škola na teritoriji opštine Stari grad da u periodu od 7. do 14. februara posete Uslužni centar (ulaz iz Nušićeve) i prijave svoje dete za pohađanje besplatne pripremne nastave.

Broj mesta je, zbog epidemiološke situacije i kvaliteta nastave, ograničen na 80. S obzirom na odluku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja da se učenicima osnovnih škola produži raspust u februaru, zbog čega će se i održavanje završnog ispita za učenike osmog razreda pomeriti, pripremna nastava za završni ispit za osmake počeće u subotu 26. februara a ne 19. februara kako je ranije bilo planirano.

Nakon kreiranja rang liste biće održan roditeljski sastanak na kojem će roditelji čija će deca pohađati nastavu dobiti sve informacije o terminima i predavačima.

Svi zainteresovani roditelji, koji žele da prijave svoje dete na ovaj program, moraju posedovati Starogradsku karticu koju na vrlo jednostavan način mogu pribaviti u Uslužnom centru GO Stari grad.

Radno vreme Uslužnog centra je od 08,00 do 16,00 časova, a sve informacije možete dobiti i putem poziva na telefon 0800 07 77 75.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
12.8 °
10.7 °
58 %
6.7kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
14 °
Нед
13 °