16.7 C
Belgrade

Privodi se kraju druga faza rekonstrukcije Ulice Pavla Vujisića

Posle kompletne rekonstrukcije prvih 1450 metara Ulice Pavla Vujisića u zemunskom naselju Altina, od 9. septembra do 17. novembra biće završena druga faza radova na 290 metara ove važne saobraćajnice, kojom prolazi i javni prevoz.

Vrlo je detaljno uklonjen prethodni sloj i raščišćen teren za nasipanje, pri čemu su maksimalno zaštićeni vodovi i instalacije – u dragocenoj saradnji sa građanima koji tu žive i poznaju teren, kako u prvoj, tako i u narednim fazama posla.

Na deonici od Ulica Konstantina Kavafija, kuda sada saobraćaju vozila javnog prevoza,  mašine već asfaltiraju i dvostrukim slojem novog asfalta će narednih dana presvući pripremljenu trasu. Uradiće se trotoari i šahtovi.

Posle 17. novembra započeće radovi na uklanjanju stare podloge u poslednjih 360 metara puta i treća, završna faza, planirana do kraja godine, kada će se normalizovati i trasa linija javnog prevoza koje prolaze kroz Altinu.

Radove na deonici  9. novembra je obišao član Veća Gradske opštine Zemun Boško Radovanović i uverio se da nesmetano teku planiranom dinamikom.

beogradski.rs / GO Zemun

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.7 ° C
17.8 °
15.7 °
96 %
1.5kmh
0 %
Суб
26 °
Нед
24 °
Пон
17 °
Уто
21 °
Сре
17 °