4.4 C
Belgrade

Privodi se kraju druga faza rekonstrukcije Ulice Pavla Vujisića

Posle kompletne rekonstrukcije prvih 1450 metara Ulice Pavla Vujisića u zemunskom naselju Altina, od 9. septembra do 17. novembra biće završena druga faza radova na 290 metara ove važne saobraćajnice, kojom prolazi i javni prevoz.

Vrlo je detaljno uklonjen prethodni sloj i raščišćen teren za nasipanje, pri čemu su maksimalno zaštićeni vodovi i instalacije – u dragocenoj saradnji sa građanima koji tu žive i poznaju teren, kako u prvoj, tako i u narednim fazama posla.

Na deonici od Ulica Konstantina Kavafija, kuda sada saobraćaju vozila javnog prevoza,  mašine već asfaltiraju i dvostrukim slojem novog asfalta će narednih dana presvući pripremljenu trasu. Uradiće se trotoari i šahtovi.

Posle 17. novembra započeće radovi na uklanjanju stare podloge u poslednjih 360 metara puta i treća, završna faza, planirana do kraja godine, kada će se normalizovati i trasa linija javnog prevoza koje prolaze kroz Altinu.

Radove na deonici  9. novembra je obišao član Veća Gradske opštine Zemun Boško Radovanović i uverio se da nesmetano teku planiranom dinamikom.

beogradski.rs / GO Zemun

Najnovije

Belgrade
broken clouds
4.4 ° C
5.2 °
3.8 °
67 %
5.1kmh
75 %
Сре
4 °
Чет
10 °
Пет
21 °
Суб
18 °
Нед
3 °