13.8 C
Belgrade

Promena režima rada na liniji 73 u Batajnici

Tokom izvođenja radova na izgradnji sekundarne vodovodne mreže za opremanje kompleksa železničke stanice, u Matrozovoj ulici u Batajnici, do 15. marta doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na trotoaru i kolovozu u Matrozovoj, desna saobraćajna traka, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom vojvode Nikole Stanojevića do zone raskrsnice sa Ulicom carice Jelene, gledano u smeru ka Ulici carice Jelene.

Prilikom izvođenja radova doći će do promene u radu linije 73, i to u smeru ka terminusu železnička stanica vozila će saobraćati ulicama Majora Zorana Radosavljevića, Braće Savić, Kralja Radoslava, Vojvode Nikole Stanojevića i Matrozovom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Takođe, privremeno će biti ukinuta stajališta ”Majke Jugović” u Ulici majora Zorana Radosavljevića, smer ka terminusu železnička stanica, stajalište ”Braće Smiljanić” u Ulici majora Zorana Radosavljevića, stajalište centar u Ulici carice Jelene i stajalište železnička rampa u Ulici carice Jelene.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13.3 ° C
13.8 °
11.9 °
90 %
3.6kmh
0 %
Пон
25 °
Уто
22 °
Сре
23 °
Чет
25 °
Пет
18 °