13.5 C
Belgrade

Promocija Beograda i Srbije u Ankari

U Ambasadi Srbije u Ankari danas će biti otvorena izložba slika turističkih lepota Beograda i Srbije i promocija naše zemlje za turiste iz centralne Turske i njenog glavnog grada, na kojoj će biti najavljeno uspostavljanje direktnog leta između Beograda i Ankare, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

– Na inicijativu naše ambasade u Ankari u toku su dogovori za uspostavljanje direktnog leta na relaciji Beograd–Ankara. NJegovo uvođenje je već izvesno, a ono će uticati na još bolju posetu turskih turista Beogradu – rekao je direktor TOB-a Miodrag Popović.

Prema njegovim rečima, turski turisti su godinama na vrhu najbrojnijih turista u Beogradu, a pružanje mogućnosti za putovanje stanovnicima centralne regije Turske znači otvaranje jednog novog turističkog tržišta i brojne pozitivne efekte.

Iz Turističke organizacije Beograda podsećaju da je TOB organizovao prvu prezentaciju Beograda u Ankari 2019. godine, kada je pokazano veliko interesovanje za našu turističku ponudu.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
13.5 ° C
14.8 °
10.9 °
73 %
2.1kmh
0 %
Пет
15 °
Суб
13 °
Нед
13 °
Пон
14 °
Уто
11 °

Servisne vesti

Završava se jesenje suzbijanje odraslih jedinki krpelja

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća” današnjom akcijom suzbijanja krpelja sa zemlje na javnim površinama teritorije grada Beograda završava jesenju, ali...