12.6 C
Belgrade

Prva grupa lazarevačkih penzionera otputovala na jednodnevni izlet

Grupa od 135 lazarevačkih penzionera krenula je jutros na jednodnevni izlet u Manastir Manasiju, Park maketa i Despotovac. Izlete za penzionere organizuje gradska opština Lazarevac u saradnji sa Gradom Beogradom ove godine pod sloganom „Treće doba – upoznajmo lepote Srbije“.

Prvu grupu penzionera na izlet je ispratio predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima.

„Posle pauze od godinu dana, na zahtev naših najstarijih sugrađana ponovo smo im izašli u susret i organizovali jednodnevne izlete koji će se realizovati na četiri lokacije. Ovo je prilika da naši sugrađani upoznaju lepote i znamenitosti Srbije“, kazao je Stević i dodao da je u okviru izleta pored posete znamenitostima obezbeđen i ručak, kao i pratnja vodiča i medicinskog osoblja.

Predsednik Gradske opštini Lazarevac pozvao je ovom prilikom penzionere da se prijave za buduće izlete, a jedini uslov koji moraju da ispune je da imaju potvrdu o vakcinaciji.

Jednodnevni izleti za penzionere organizovaće se sredom, a pored posete Despotovcu i manastiru Manasija predviđeni su izleti na još tri destinacije i to: Manastir Rajinac (Smederevo), Mećavnik – Drvengrad (Tara) i Manastir Slanci (Pančevo).

Za dodatne informacije o izletima i prijavljivanje svi zainteresovani penzioneri mogu obaviti i na broj telefona 8123-287.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...