12.6 C
Belgrade

Prvacima opštine Savski venac na poklon rančevi i školski pribor

Gradska opština Savski venac i ove godine je obezbedila đačke torbe sa školskim priborom za sve prvake na teritoriji opštine.

U okviru tradicionalne akcije darivanja đaka prvaka, poklone dobrodošlice su namenjeni za 350 učenika u devet škola na Savskom vencu. Tim povodom, predsednik GO Savski venac Miloš Vidović i opštinsko rukovodstvo posetili su osnovne škole i uručili poklone namenjene prvacima.

Tom prilikom predsednik Vidović je svim polaznicima prvog razreda poželeo srećan polazak u prvi razred i da njihov prvi susret sa školskim klupama bude jedno od najlepših sećanja tokom odrastanja.

Vi ste ponos vaših roditelja i opštine Savski venac. Želim vam puno uspeha, i ma gde se nalazili, vrata opštine će za vas uvek biti otvorena – naveo je Vidović i naglasio da je za Opštinu velika čast i zadovoljstvo što ima posebnu priliku da pomogne najmlađim sugrađanima, zbog čega će Savski venac roditeljima tokom školovanja deteta biti siguran partner i stabilna podrška.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...