12.6 C
Belgrade

Radni sastanak predsednika opštine i načelnika Policijske stanice Stari grad

U prostorijama Policijske stanice Stari grad, održan je radni sastanak kome su prisustvovali predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović i načelnik Policijske stanice major Radenko Resanović. Ovom prilikom razgovarali su o dosadašnjim razultatima i budućim aktivnostima opštinskog saveta za bezbednost.

“Bezbednije ulice, sigurna i zaštićena imovina građana naše opštine predstavlja zajednički cilj opštine i Policijske stanice Stari grad i zato je uspostavljanje dobre i čvrste saradnje različitih institucija važan preduslov.“, izjavio je Marjanović i dodao da se formiranjem opštinskog saveta za bezbednost ta saradnja svakodnevno unapređuje.

Gradska opština Stari grad ustupila je na trajno korišćenje 10 klima uređaja Policijskoj stanici Stari grad, u cilju unapređenja uslova rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji se svakodnevno staraju o bezbednosti svih Starograđana.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...