4 C
Belgrade

Radovi na Čukarici, ispiranje vodovodne mreže u Rakovici

Zbog planiranih radova na objektu beogradskog vodovodnog sistema na opštini Čukarica, u ponedeljak, 27. marta, od 7 do 15 časova bez vode će ostati potrošači u naselju Rušanj, kao i u Ulici Jeličićev venac u naselju Sremčica, saopšteno je iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Rakovica od ponedeljka, 27. marta, do subote, 1. aprila, zbog čega će povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 časova osetiti sledeći potrošači:
– 27/28. marta – Topčiderska ulica, Bulevar patrijarha Pavla, Patrijarha Dimitrija i naselje Stara Rakovica;
– 28/29. marta – naselje Resnik;
– 29/30. marta – naselja Miljakovac 1 i 2, Kanarevo brdo i Košutnjak;
– 30/31. marta – Ulica kneza Višeslava i naselja Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo;
– 31. mart / 1. april – naselje Rakovica i deo rejona oivičen ulicama Kneza Višeslava, Slavka Rodića, Patrijarha Dimitrija i Crnojevića.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web-adresi www.bvk.rs.

BVK

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °