2.5 C
Belgrade

Radovi na rekonstrukciji pešačkih staza u ulici Dimitrija Tucovića biće završeni najkasnije za mesec dana

Predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima obišao je danas radove koji se izvode na rekonstrukciji pešačkih staza i trotoara u Ulici Dimitrija Tucovića i Karađorđevoj.

„Koristim ovu priliku da se zahvalim radnicima na gradilištu koji i pored velikih vrućina intenzivno izvode radove poštujući rokove. U narednih najviše mesec dana radovi u Ulici Dimitrija Tucovića biće u potpunosti okončani, a tek nakon toga započeće se sa radovima u delu Karađorđeve ulice. Po okončanju svih radova pored lepšeg i modernijeg izgleda i povećane bezbednosti pešaka, značajno ćemo uvećati i broj parking mesta u ovom delu Lazarevca”, rekao je Bojan Stević prilikom obilaska radova.

Planirano je da tek nakon završetka svih radova na uređenju ove ulice, izvođač nastavi radove u delu Karađorđeve ulice do raskrsnice Ulica Sime Rovinjskog i Nikole Vujačića.

Nakon završetka radova u ovim ulicama i uređenju užeg gradskog jezgra, Stević kaže da će opština u skladu sa mogućnostima nastaviti da ulaže u infrastrukturu kako bi Lazarevac bio moderan grad i u službi svojih građana.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °