13 C
Belgrade

Radovi na renoviranju pošte u Ulici Patrisa Lumumbe na Karaburmi

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović obišao je danas zajedno sa direktorom JP Pošta Srbije Zoranom Đorđevićem radove na renoviranju  pošte u Ulici Patrisa Lumumbe 50 na Karaburmi, koje finansira Opština.

– Gradska opština Palilula sa zadovoljstvom učestvuje u renoviranju pošte, jer to doprinosi poboljšanju uslova i kvalitetnijoj usluzi koju Pošta Srbije pruža našim građanima na Karaburmi, rekao je Ivanović.

Saopštio je da Opština finansira krečenje prostorije, postavljanje spuštenog plafona (tzv. armstrong plafona), sređivanje osvetljenja, uređenje platoa ispred ulaska u poštu, a srediće u budućnosti ulicu i prilaz iza objekta pošte.

Direktor JP Pošta Srbije Zoran Đorđević tokom obilaska radova izjavio je-

Pošta na Karaburmi u Ulici Patrisa Lumumbe jedna je od mnogobrojnih pošta čija je adaptacija trenutno u toku. Naša želja je da u narednom periodu svi naši objekti budu modernizovani, na čemu se renoviranjem objekata širom Srbije intenzivno radi.

U planu je otvaranje još trista pošta uključujući ugovorne pošte, dok su bolji uslovi rada jedan od prioriteta Pošte Srbije u narednom periodu- rekao je Đorđević.

Pošta radi u punom kapacitetu, jer se radovi izvode uz obezbeđenje uslova za nesmetano funkcionisanje usluga i prisustvo stranaka.

beogradski.rs / Opština Palilula

Najnovije

Belgrade
clear sky
13 ° C
13.7 °
12.8 °
58 %
3.6kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
16 °
Пет
18 °
Суб
16 °
Нед
18 °