6.8 C
Belgrade

Radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Zvezdara, Voždovac i Vračar

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Zvezdara, od ponedeljka, 6. marta do subote, 11. marta, saopštilo je ovo komunalno preduzeće.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 časova osetiće sledeći potrošači: 6. i 7. marta – na potezu Ulice Dimitrija Tucovića, sa bočnom mrežom pripadajućih ulica, kao i na levoj i desnoj strani od Ulice Veljka Dugoševića; 7. i 8. marta – Bulevar kralja Aleksandra (od Vukovog spomenika do Ustaničke ulice); 8. i 9. marta – u naselju Mirijevo; 9. i 10. marta – u delu rejona oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra, Ustaničkom, Vojislava Ilića i Ulicom gospodara Vučića; 10. i 11. marta – u naseljima Mali i Veliki Mokri Lug. U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Radovi su planirani i na Voždovcu, pa će u ponedeljak, 6. marta, od 8.30 do 18 časova bez vode ostati potrošači u ulicama: Radomira Markovića, Milorada Miškovića, Kolonija, Marije Mirčević, Riste Nikolić i Franje Mihalića.

Takođe, zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u utorak, 7. marta, od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Vojvode Hrvoja, Sime Igumanova (od Politove do Bjelanovićeve ulice), Mihaila Gavrilovića (od Sime Igumanova do Vojvode Hrvoja) i Politovoj.

Za najnužnije potrebe obezbeđena je cisterna s vodom, a mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” na telefon 3606-606, kao i na web-adresi www.bvk.rs.

BVK

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °