26.9 C
Belgrade

Radovi na vodovodnoj mreži u četvrtak

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u četvrtak, 22. jula, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Đerdapskoj ulici (od Sazonove do Šumatovačke), saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istoga dana, na opštini Zvezdara, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Mirijevskom bulevaru (od Dr Drage Ljočić do Vitezova Karađorđeve zvezde), a na opštini Rakovica, od 8 do 18 sati bez vode će biti i potrošači u ulicama Milorada Draškovića (od Gočke do Omladinskog šetališta) i Miladina Petrovića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom na svim spomenutim lokacijama obezbeđene su auto-cisterne, a mole se potrošači da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
26.9 ° C
27 °
24.7 °
45 %
6.7kmh
0 %
Чет
30 °
Пет
30 °
Суб
35 °
Нед
40 °
Пон
34 °

Servisne vesti

Radovi na vodovodnoj mreži u petak

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Voždovac, u petak, 6. avgusta, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači neparne...