14.6 C
Belgrade

Radovi na vodovodnoj mreži u četvrtak i petak

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, od četvrtka 12. maja u 22 sata do petka, 13. maja u 6 sati, bez vode će ostati potrošači u Balkanskoj (od Nemanjine do Admirala Geprata), Milovana Milovanovića i Gavrila Principa, parna strana (od Balkanske do Mihaila Bogićevića).

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zvezdara, u petak, 13. maja, od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Mariborskoj i Đurićevoj ulici.

Istoga dana, u petak, 13. maja, od 8 do 24 sata zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Čukarica bez vode će ostati potrošači u naselju Ostružnica.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
14.6 ° C
14.8 °
13.5 °
39 %
3.1kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
22 °
Пет
25 °
Суб
29 °
Нед
24 °

Najnovije

“U prirodu po zdravlje” – Preventivna akcija Doma zdravlja „Voždovac“

Dragi Voždovčani, u cilju prevencije hroničnih, nezaraznih bolesti čiji su uzričnici fizička neaktivnost, pušenje, gojaznost, stres i drugi faktori pozovamo Vas da ovaj vikend...

Za zeleniji Beograd