21.1 C
Belgrade

Radovi na vodovodnoj mreži u Železniku, Velikoj Moštanici i na Banovom brdu

Nedavno započete radove na uređenju vodovodne mreže u Ulici Milovana Nićiforovića u naselju Železnik obišli su danas pomoćnik predsednika Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Veća Miroslav Todorović.

“U pitanju je rekonstrukcija vodovodne mreže u zaštitnom pojasu, koja obuhvata ulice Milovana Nićiforovića i Vuka Karadžića i to u ukupnoj dužini od 1215 m“, naglasio je pomoćnik predsednika i dodao da se time rešava dugogodišnji problem vodosnabdevanja ovih ulica u Železniku.

Pored radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ovom čukaričkom naselju, radovi se trenutno izvode i u naselju Velika Moštanica u Ulici 22. decembra. Prema rečima člana Veća Miroslava Todorovića, ovde se radovi izvode u dužini od 350 metara.

„Istovremeno ekipe sprovode radove i u Visokoj ulici na Banovom brdu, gde će biti rekonstruisana mreža u dužini od 130 m“, dodao je Miroslav Todorović, istakavši da će stanari ovih delova Čukarice nakon sprovedenih radova imati daleko kvalitetniju vodovodnu mrežu i urednije vodosnabdevanje. Radove, koji se sprovode na inicijativu opštine i građana finansira JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
20.8 ° C
21.4 °
18.7 °
63 %
3.1kmh
0 %
Суб
30 °
Нед
32 °
Пон
35 °
Уто
37 °
Сре
28 °