13.6 C
Belgrade

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u utorak, 22. novembra, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Gročanskoj ulici (od Grčića Milenka do Velimira Todorovića), saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Zemun od utorka, 22. novembra do subote, 26. novembra. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 

– 22. i 23. novembra – u delu rejona oivičenom ulicama Džona Kenedija, Kej oslobođenja, Novogradskom i Zlatiborskom, kao i u delu rejona oivičenom ulicama Novogradskom, Pregrevica, Cara Dušana, Banatskom, Ugrinovačkom, Rada Končara i Prvomajskom; 
– 23. i 24. novembra – u delu rejona oivičenom ulicama Zelengorskom, Zlatiborskom, Prvomajskom, Rada Končara, Ugrinovačkom, Vojni put, Kupreškom i Atanasija Pulje; 
– 24. i 25. novembra – u naseljima Nova Galenika i Zemun polje; 
– 25. i 26. novembra – u naseljima Batajnica i Busije. 

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, stoga iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta. 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs. 

Najnovije

Belgrade
light rain
13.7 ° C
14.1 °
11.5 °
73 %
5.7kmh
0 %
Суб
15 °
Нед
6 °
Пон
2 °
Уто
2 °
Сре
-1 °