4.4 C
Belgrade

Radovi na vodovodu i ispiranje mreže

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zvezdara, u ponedeljak, 13. marta, od 8 do 20 časova bez vode će ostati potrošači u ulicama Živka Davidovića (od Majke Kujundžić do Mis Irbijeve), Velizara Kosanovića (od Podujevske do Živka Davidovića), Čardaklijinoj, Kneza Trpimira i Mis Irbijeve (od Živka Davidovića do Podujevske), saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Usled planiranih radova na objektima beogradskog vodovodnog sistema na opštini Savski venac, od utorka, 14. marta, u 22 časa do srede, 15. marta, u 22 časa bez vode će ostati potrošači u ulicama Baje Pivljanina, Dijane Budisavljević i Slavka Ćuruvije.

Zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema na opštini Palilula, u utorak, 14. marta, od 9 do 17 časova bez vode će ostati potrošači naselja „Sunnyville”.

Iz ovog gradskog preduzeća najavljuju i da će zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac, u utorak, 14. marta, od 8.30 do 17 časova, i u sredu, 15. marta, od 8.30 do 16 časova bez vode ostati potrošači u sledećim naseljima i ulicama:

Utorak, 14. mart (od 8.30 do 17 časova)
– Novo naselje
– Naselje Stepašinovac
– Naselje Vrčin (od Kragujevačkog puta do auto-puta)
– Naselje Lipar
– Naselje Prnjavor
– Čika Ljubina ulica
– Naselje Ripanj
– Kragujevački put
– Put za Markoviće
– Put za Koloniju i
– Put za Avalski toranj.

Sreda, 15. mart (od 8.30 do 16 časova)
– Put za Markoviće.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica, od ponedeljka, 13. marta do subote, 18. marta. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 časova osetiće sledeći potrošači:
– 13/14. marta – u naselju Banovo brdo ispod Požeške ulice, na Čukaričkoj padina oivičenoj ulicama Požeškom, Paštrovićevom, Radničkom i Lazarevačkim drumom;
– 14/15. marta – u naselju Banovo brdo iznad Požeške ulice, oivičenom ulicama Kneza Višeslava, Blagoja Parovića, Žarkovačkom i Trebevićkom;
– 15/16. marta – u naseljima Julino brdo, Repište, Žarkovo sa granicom do Ulice prote Milorada Pavlovića (bivša Mije Oreškog), Šavničke i Dimitrija Avramovića;
– 16/17. marta – u naselju Cerak;
– 17/18. marta – u naseljima Žarkovo i Bele vode.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Najnovije

Belgrade
broken clouds
4.4 ° C
5.2 °
3.8 °
67 %
5.1kmh
75 %
Сре
4 °
Чет
10 °
Пет
21 °
Суб
18 °
Нед
3 °