2.9 C
Belgrade

Radovi u Trećoj mesnoj zajednici

U Trećoj mesnoj zajednici u toku su infrastrukturni radovi na nekoliko lokacija. U toku je izgradnja pešačko biciklističke staze u naselju Vašarište. Ovi radovi će biti završeni za mesec dana.

Igor Vjetrović, predsednik Saveta Treće mesne zajednice je rekao da su u naselju Vašarište otpočeli radovi na izgradnji nove pešačko biciklističke staze i dodao da se radovi izvode na još nekoliko lokacija.

– Moram da napomenem u ovom trenutku radimo plato u naselju Topolice sa novih 70 parking mesta, koja neće biti zonirana. Pre samo pet dana smo završili asfaltiranje u naselju ”Sivk”, tamo je urađeno od zgrade 113. do 105. ukupno 300 metara i tri platoa sa 20 parking mesta – poručio je Vjetrović.

Boris Bogdanovski, odbornik Skupštine Gradske opštine Obrenovac je izjavio da će nova staza u mnogome olakšati život stanovnika ovog dela Obrenovca.

– Ova staza pomoći će svim sugrađanima da se nesmetano kreću ovim delom grada, od Stare Tamnave do Vašarišta, ali kao i deci koja idu u školu, vernicima i mališanima koji treniraju u FK Radnički – rekao je Bogdanovski.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.9 ° C
3 °
2.4 °
90 %
3.6kmh
75 %
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
9 °
Уто
7 °