13.9 C
Belgrade

Radovi u Ulici Siniše Stankovića na Julinom brdu

Uklanjanjem starog sloja asfalta, počeli su radovi na rekonstrukciji ulice Siniše Stankovića, u naselju Bele vode. Ekipe JKP “Beograd put”, na predlog opštine Čukarica, sprovode uređenje ulice u dužini od 350 m.

Radove na započetoj rekonstrukciji danas su obišli pomoćnik predsednika opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Veća Čedomir Sovtić.

Nikola Aritonović je podsetio da je prethodno asfaltirano i 150m kolovoza u donjem delu saobraćajnice, te da će radovi obuhvatiti kompletnu rekonstrukciju ulice Siniše Stankovića. Vrednost radova na rekonstrukciji saobraćajnice je oko 5 miliona dinara.

“Pored ove ulice, u naselju Julino brdo, već u toku sutrašnjeg dana počinju radovi u ulici Grogora Viteza, u neposrednoj blizini, dok će naredne nedelje početi i rekonstrukcija ulice Dušana Vlajića”, podsetio je član Veća Čedomir Sovtić.

Istovremeno, sprovodi se i uređenje ulica Porodice Božić u Sremčici i Zelenčeve prvi deo u Velikoj Moštanici. Sredstva za asfaltiranje ovih saobraćajnica izdvojena su iz budžeta opštine.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13.4 ° C
13.8 °
11.7 °
82 %
1kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
25 °
Пон
26 °