24 C
Belgrade

Radovi u Ulici Siniše Stankovića na Julinom brdu

Uklanjanjem starog sloja asfalta, počeli su radovi na rekonstrukciji ulice Siniše Stankovića, u naselju Bele vode. Ekipe JKP “Beograd put”, na predlog opštine Čukarica, sprovode uređenje ulice u dužini od 350 m.

Radove na započetoj rekonstrukciji danas su obišli pomoćnik predsednika opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Veća Čedomir Sovtić.

Nikola Aritonović je podsetio da je prethodno asfaltirano i 150m kolovoza u donjem delu saobraćajnice, te da će radovi obuhvatiti kompletnu rekonstrukciju ulice Siniše Stankovića. Vrednost radova na rekonstrukciji saobraćajnice je oko 5 miliona dinara.

“Pored ove ulice, u naselju Julino brdo, već u toku sutrašnjeg dana počinju radovi u ulici Grogora Viteza, u neposrednoj blizini, dok će naredne nedelje početi i rekonstrukcija ulice Dušana Vlajića”, podsetio je član Veća Čedomir Sovtić.

Istovremeno, sprovodi se i uređenje ulica Porodice Božić u Sremčici i Zelenčeve prvi deo u Velikoj Moštanici. Sredstva za asfaltiranje ovih saobraćajnica izdvojena su iz budžeta opštine.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
25.1 ° C
25.8 °
20.1 °
61 %
2.6kmh
0 %
Пет
38 °
Суб
34 °
Нед
37 °
Пон
38 °
Уто
28 °