21.2 C
Belgrade

Raspisan Javni poziv za dodelu besplatnih auto sedišta za decu

Gradska opština Obrenovac i ove godine podeliće auto sedišta za decu, a sve sa ciljem unapređenja bezbednosti dece u automobilima. S tim u vezi, Komisija za bezbednost u saobraćaju opštine Obrenovac raspisala je javni poziv za dodelu auto sedišta.

Predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju opštine Obrenovac Miloš Stanojević naglasio je, da prijave na konkurs mogu podneti roditelji dece rođene u periodu od 1. septembra prošle godine do 1. marta ove godine.

Prijave na Javni poziv vršiće se na sajtu opštne Obrenovac ili na pisarnici u zgradi u Ulici Vuka Karadžića.

– Neophodno je dostaviti izvod iz matične knjige rođenih, kao dokaz kada je dete rođeno, očitana saobraćajna dozvola, kao dokaz o vlasništvu vozila, jer ono mora da se vodi na jednom od roditelja, kao i očitane ili kopirane lične karte, kao dokaz da roditelji imaju prebivalište na teritoriji gradske opštine Obrenovac – naveo je Stanojević i dodao da roditelji koji su dobijali sedišta tokom 2020. i 2021. godine, nemaju pravo konkurisanja na ovom konkursu.

On je najavio i sledeći javni poziv u tekućoj godini, da bi i deca rođena nakon marta mogla da ostvare pravo na besplatna auto sedišta.

Zainteresovana lica mogu podneti prijave na javni poziv preko prijavnog formulara na sajtu gradske opštine Obrenovac, kojem se može pristupiti ovde.

Obrazac prijave može se preuzeti ovde.

Rok za dostavljanje prijava na raspisan konkurs traje zaključno sa 15. martom ove godine.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
21.1 ° C
21.3 °
18 °
85 %
3.1kmh
20 %
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
27 °
Чет
29 °
Пет
28 °