26.8 C
Belgrade

Raspisan konkurs za dodelu studentskih nagrada

Danas je Veće Gradske opštine Obrenovac donelo Odluku o raspisivanju konkursa za dodelu 50 studentskih novčanih nagrada najboljim studentima osnovnih i master studija akreditovanih fakulteta i visokih škola u školskoj 2021/2022. godini.

Pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Dragan Blažić je objasnio da se dodeljuje nagrada za 45 studenata fakulteta čiji je osnivač Republika Srbija i 5 nagrada studentima akreditovanih privatnih fakulteta.

– Uslovi konkursa su isti to naši najbolji studenti znaju, zato i jesu najbolji, a to je prosek ocena minimum osam i po pa na gore od druge godine osnovnih studija i master studija svi sa teritorije opštine Obrenovac mogu učestvovati. Podnošenje dokumentacije za konkurs traje 15 dana od današnjeg dana, do 25. februara bi morali da podnesu svu neophodnu dokumentaciju – rekao je Blažić.

Blažić je dodao da iznos pojedinačne nagrade iznosi 72 hiljade dinara, kao i da će biti isplaćen u dve rate, tokom marta i u junu 2022. godine.

– Svi studenti koji dobiju nagrade mogu podneti seminarski rad koji na pravi način ukazuje na unapređenje kvaliteta života u Obrenovcu, a iz oblasti koje studiraju. Tako da ta komunikacija traje ne samo dodelom nagrada nego i tokom cele godine – izjavio je Blažić.

Uslove konkursa kao i tekst objavljene Odluke možete pogledati ovde.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
26.4 ° C
26.9 °
24.7 °
36 %
6.2kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °