15.1 C
Belgrade

Rekonstruisana ulica Milovana Lazarevića postala jedna od najmodernijih saobraćajnica u Lazarevcu

Bojan Stević, predsednik Gradske opštine Lazarevac, sa saradnicima je danas obišao novoizgrađenu Ulicu Milovana Lazarevića kako bi se uverio u kvalitet izvedenih radova. Ulica sada predstavlja jednu od najmodernijih saobraćajnica u Lazarevcu, nakon što su izvedeni radovi na novom asfaltu, vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, kišnoj kanalizaciji, trotoarima, LED rasveti i telekomunikacionoj mreži.

Stević je takođe najavio da će u narednih mesec dana, uz podršku Grada Beograda, početi radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u šest bočnih ulica, ali i novi asfalt po okončanju radova.

– Završena je izgradnja dela Ulice Milovana Lazarevića u ukupnoj dužini od 1100 metara. Izvedenim radovima u ovoj ulici pored novog asfalta, stanovnici su dobili novu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kišnu kanalizaciju, trotoare, led rasvetu i telekomunikacionu mrežu. Ovo je sada, na radost svih meštana ove ulice, jedna od najmodernijih saobraćajnica u Lazarevcu – rekao je predsednik GO Lazarevac.

Stević je istakao da je trenutno u toku postupak pribavljanja tehničke dokumentacije za nastavak radova u Ulici Milovana Lazarevića za preostalih 700 metara, budući da ona predstavlja veoma važnu saobraćajnicu koja izlazi na Ibarsku magistralu. Pored toga, najavljeni su radovi i u ulicama Vuka Karadžića, Dula Kraklajića i Janka Stajčića.

beogradski.rs / GO Lazarevac

Najnovije

Belgrade
clear sky
15.7 ° C
15.8 °
13.7 °
96 %
1.5kmh
0 %
Пон
23 °
Уто
25 °
Сре
20 °
Чет
25 °
Пет
18 °