-4.3 C
Belgrade

Rekonstrukcija prilaza muzičkoj školi „Davorin Jenko“

Gradska opština Rakovica nastavlja da ulaže u škole. Pri kraju su radovi na rekonstrukciji prilaza Muzičkoj školi „Davorin Jenko“ u ulici Miška Kranjca. Rekonstrukciju prilaza sopstvenim sredstvima finansira Gradska opština Rakovica.

Na molbu škole, umesto stepeništa napravljena je prilazna rampa, koja omogućava da se lako transportuju muzički instrumenti u školu i van nje. Osim toga, učenicima je olakšan prilaz objektu. Pored rampe u toku je izrada novog platoa, koji će služiti za odmor učenika i nastavnika.

Radove su danas obišli državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić. Oni su sa sekretarkom škole Milicom Mišić i izvođačima radova razgovarali o svemu što je planirano ove godine da se uradi u ovoj muzičkoj školi.

Po završetku radova na rampi i platou, planirana je zamena dela oluka, kao i sanacija krova škole. Osim toga, u svim isturenim odeljenjima Muzičke škole „Davorin Jenko“ koji se nalaze u osnovnim školama „Ivo Andrić“, „Branko Ćopić“ i „14. oktobar“, planirano je krečenje.

Gradska opština Rakovica, osim radova u Muzičkoj školi „Davorin Jenko“, finansira radove na rekonstrukciji fiskulturne sale u Osnovnoj školi „14. oktobar“, dok su već završeni radovi na rekonstrukciji mokrih čvorova u maloj školi „Vladimir Rolović“.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
-4.3 ° C
-3.7 °
-5.3 °
83 %
3.1kmh
20 %
Сре
1 °
Чет
2 °
Пет
2 °
Суб
4 °
Нед
2 °