6.2 C
Belgrade

Renovirano dvorište vrtića „Sanjalica“ i „Veseljko“

Opština Čukarica je u okviru tekućeg održavanja vrtića izdvojila sredstva za saniranje dvorišta vrtića “Sanjalica“ u naselju Cerak i „Veseljko“ u Železniku. Prošle godine sredstvima iz budžeta koje je obezbedila opština uređena su dvorišta vrtića „Neven“ i „Radosno detinjstvo“ na Banovom brdu.

Radove je zajedno sa direktorkom Predškolske ustanove Čukarica Biljanom Gajić i rukovodiocem vrtića „Sanjalica“ Nevenom Simonović, obišla članica Veća GO Čukarica Stana Lukić.

„Opština ima dobru saradnju sa Predškolskom ustanovom, te kontinuirano na njihove predloge, a u skladu sa nadležnostima reaguje i pomaže u uređenju vrtića kako bi zajedno obezbedili najleši boravak za naše najmlađe sugrađane, jer nam je važno da naša deca imaju što lepše i kvalitetnije odrastanje“, rekla je Stana Lukić.

Biljana Gajić se ovom prilikom zahvalila opštini Čukarica i za radove na spuštanju plafona, koje će opština do kraja godine realizovati u vrtiću „Dečji gaj“ na Ceraku.

U dvorištu vrtića uređene su staze sa podlogom, kao i rampe na samom ulazu u dvorište, a sve u cilju bezbedne igre i boravka najmlađih.

GO Čukarica

Najnovije

Belgrade
broken clouds
6.2 ° C
6.7 °
5.8 °
94 %
6.2kmh
75 %
Уто
6 °
Сре
6 °
Чет
13 °
Пет
20 °
Суб
17 °