11.4 C
Belgrade

Režim rada linija javnog prevoza za vreme održavanja „Beogradske rolerijade”

Zbog održavanja manifestacije „Beogradska rolerijada 2022”, 23. po redu, u ulicama Kralja Milana (deo između Trga Slavija i Terazije, sa slobodnim prelazima u zoni Resavske i Ulice kneza Miloša), Terazije i Kolarčevoj, kao i Trg Nikole Pašića u zoni Igumanove palate, u subotu, 8. oktobra, od 7 do 16 časova važiće poseban režim rada linija javnog gradskog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Trolejbusi na liniji 29 saobraćaće od terminusa „Medaković 3” do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L.

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linije E2 će u oba smera saobraćati ulicama Francuskom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom, Trg Nikole Pašića i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linije 27 će u oba smera saobraćati trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Trg Nikole Pašića – Dečanska – Makedonska – Trg republike – Vase Čarapića do terminusa „Studenski trg”.

Vozila sa linije 31 će u oba smera saobraćati trasom: Studentski trg – Vasina – Trg republike – Makedonska – Dečanska – Bulevar kralja Aleksandra – Kneza Miloša – Nemanjina – Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Na minibus liniji E9, vozila će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija trasom: Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra – Trg Nikole Pašića – Dečanska – Makedonska i dalje redovnom trasom. 

Privremeno se ukida autobuska linija EKO2.

Privremeno se uspostavlja autobuska linija EKO2L koja će saobraćati na relaciji Beograd na vodi – Trg Slavija.

Vozila sa linija 24, 26, 37, 44 i E2 će u smeru ka Trgu Nikole Pašića koristiti stajalište „Trg republike” u Makedonskoj ulici koje u redovnom režimu koriste vozila sa linija 28 i 41 ispred „Dunav osiguranja”.

Sekretarijat za javni prevoz

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.4 ° C
11.9 °
9.7 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °