12 C
Belgrade

Sa Starog grada počelo prijavljivanje za Penzionersku karticu Republičkog fonda PIO

Gradska opština Stari grad je zajedno sa Republičkim fondom PIO organizovala promociju penzionerske kartice i elektronskih prijava za kartice na Trgu Republike.

Tim povodom su predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović i direktor Republičkog Fonda PIO Relja Ognjenović razgovararali sa starogradskim penzionerima o brojnim mogućnostima koje im pruža nova penzionerska kartica – o benefitiama i brojnim popustimaa u trgovinskim lancima, apotekama, kulturnim institucijama, sportsko rekreativnim centrima i drugim privrednim subjektima.

„Naš zadatak je da starijim sugrađanima obezbedimo sigurno, dostojanstveno i aktivno treće doba“, rekao je predsednik Radoslav Marjanović i upoznao prisutne sugrađane sa radom opštinskog Senior centra i Volonterskog servisa, koji je na usluzi starogradskim penzionerima.Na pet promotivnih pultova zaposleni Republičkog Fonda PIO su zainteresovanim penzionerima pružali sve neophodne informacije o načinu korišćenja kartice i pogodnostima koje će one pružiti penzionerima u naredom periodu.

Za više informacija, posetite opštinski Uslužni centar u prizemlju opštinske zgrade (ulaz iz Nušićeve ulice) svakog radnog dana od 8 do 16 časova!

Za sva pitanja u vezi prijavljivanja za penzionersku karticu Republičkog PIO fonda možete se obratiti i pozivom na broj 0800 07 77 75 ili elektronskom poštom na adresu: usluznicentar@starigrad.org.rs

GO Stari Grad

Najnovije

Belgrade
light rain
12.5 ° C
13.6 °
11.7 °
68 %
1.5kmh
100 %
Пет
19 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
7 °
Уто
2 °