2.5 C
Belgrade

Sajam lekovitog i ukrasnog bilja otvoren ispred Opštine Zvezdara

Mini sajam lekovitog i ukrasnog bilja pod nazivom „Kamp lekovitog i ukrasnog bilja” danas je otvorio predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić na trgu ispred Opštine Zvezdara.

Vladan Jeremić je rekao da je Sajam lekovitog i ukrasnog bilja izazvao veliko interesovanje građana koji su zaintresovani da dobiju korisne informacije o lekovitom i ukrasnom bilju.

„U vremenu pandemije izazvane vorusom Kovid19 jako je korisno steći znanje o lekovitom bilju i očekujemo da će veliki broj građana posetiti ovu manifestaciju na kojoj mogu da dobiju najviše korisnih informacija”-rekao je Vladan Jeremić i pozvao zanteresovane da posete Sajam.

Sajam lekovitog i ukrasnog bilja, koji realizuje Udruženje „Camp Expirience”, u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara i JKP Gradske pijace, biće održan u periodu od 11. do 17. aprila od 10 do 18 sati na trgu ispred GO Zvezdara.

Na Sajmu, koji je prodajnog tipa, nastupaju izlagači koji su na svojim štandovima izložili lekovito i ukrasno bilje, med i preparate organskog porekla sa sastojcima iz prirode.

Cilj održavanja manifestacije je želja da se zainteresovanim posetiocima omogući da se upoznaju sa svojstvima lekovitog bilja i načinima njegovog korišćenja i na taj način dobiju nova saznanja o lekovitom bilju.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
2.5 ° C
2.8 °
1.3 °
79 %
3.6kmh
0 %
Сре
4 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °
Нед
5 °