6.8 C
Belgrade

ŠALTERI GRADA BEOGRADA U BEOGRADSKIM OPŠTINAMA: Evo šta sve na njima trenutno možete da dobijete

U zgradama svih 17 beogradskih opština, na izbrendiranim šalterima grada Beograda, građani mogu, kako da se raspitaju o akcijama koje za njih sprovodi grad Beograd, tako i da se za iste prijave. Trenutno se na šalterima grada Beograda mogu izvaditi besplatne karte za otvorene gradske bazene tokom predstojeće letnje sezone, kao i doživotne kartice za javni prevoz namenjene licima starijim od 65 godina. Šalteri rade svakog radnog dana u skladu sa radnim vremenom opština.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić ranije je najavio da su u opštinama postavljeni posebni šalteri, punktovi, na kojima će građani moći da dobiju sve neophodne informacije.

– Upravo radi bolje i kvalitetnije komunikacije i usluge koju grad Beograd pruža svojim građanima, napravljeni su i posebno izbrendirani ovi šalteri Grada u svim opštinama tako da sada, građani na pomenutim mestima, mogu da izvade svoju personalizovanu kartu za bazen koja će im omogućiti da tokom celog leta, potpuno besplatno, koriste bilo koji od devet otvorenih gradskih bazena. Pored toga, na istim šalterima sugrađani stariji od 65 godina mogu da dođu, da se fotografišu i vrlo brzo na licu mesta izdvade personalizovanu doživotnu karticu za javni prevoz koja će im važiti zauvek. Ovo su samo neke od stvari koje trenutno radimo, a trudićemo se da ti šalteri potpuno zažive i da uvek bude aktivna prijava za neki od mnogobrojnih programa koje planiramo za naše Beograđane– istakao je Šapić.

Ono što je važno da građani znaju jeste da je procedura izdavanja kartica krajnje jednostavna. Kada dolaze na šalter grada Beograda potrebno je samo da sa sobom imaju ličnu kartu koju pokazuju na uvid i na taj način uzimaju svoju personlazovanu karticu za besplatan bazen, a stariji od 65 godina i besplatnu, doživotnu kartu za javni prevoz. Roditelji koji žele da kartice za besplatan bazen preuzmu i za svoju decu, na uvid treba da pokažu dečiju zdravstvenu knjižicu i na licu mesta dobijaju karticu za bazen i na ime dece.

Šalteri grada Beograda u opštinama trebalo bi da omoguće građanima da budu u toku sa svim akcijama i programima koje grad za njih sprovodi. Da se tačno o svemu informišu, i da lako i jednostavno mogu da preuzmu sve kartice koje im omogućavaju raznorazne benefite koje grad Beograd za njih priprema.

Podsetimo, na pomenutim šalterima, građani su krajem prošle godine, u akciji koja je trajala 3 meseca, svakodnevno preuzimali poklon vaučere u vrednosti od 6.000 dinara koje je grad Beograd obezbedio za svu decu Beograda, kako bi im ulepšao novogodišnje i božićne praznike, a roditeljima pomogao i olakšao da rasterete kućni budžet.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °