2.5 C
Belgrade

Šapić: Cilj gradskih vlasti je da Beogradske kartice zažive na kvalitetan način

Odbornici Skupštine grada usvojili su na jučerašnjoj sednici odluku o projektu Beogradska kartica, a gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je rekao da je cilj gradskih vlasti da kartice zažive na kvalitetan način, onakav kakav Beograđani zaslužuju.

Šapić je u obraćanju odbornicima na sednici Skupštine Grada kazao da je cilj gradske vlasti da Beograđani karticama dobiju brojne benefite i dodao da je on iskustva sa karticama imao i kao predsednik Opštine Novi Beogard, kada je kako je kazao, više od četvrtine novobeogradskih porodica koristilo karticu.

„Ukoliko budemo uspeli da implementiramo ono što želimo, svaki Beograđanin će moći u svom novčaniku da ima pored popusta u najvećim trgovinskim lancima s kojima ćemo praviti ugovore, svoj profil gde će moći da nađe sve pogodnosti važne za određene grupe – penzionere, mlade i odrasle”, rekao je Šapić.

On je dodao da je zamišljeno da se kartica vadi jednom i da traje do dok se ne promeni starosna kategorija.

Šapić je dodao da će Beograđani moći preko kartice da ostvare sve pogodnosti koje je grad obezbedio za njih i dodao da je cilj da se obezbede kvalitetne kartice.

„Beogradska kartica pružiće i mogućnost korišćenja besplatnih usluga i sadržaja u oblastima kulture, sporta, obrazovanja kao i drugim oblastima koje obezbeđuje grad Beograd”, ističe.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °