2.9 C
Belgrade

Šapić: Jedan broj telefona za bolji svakodnevni život Beograđanima

“Uspostavićemo jedinstveni kanal komunikacije sa Beograđanima. Uvešćemo jedan telefonski broj, na koji će građani moći da iznesu svoje probleme, postavljaju pitanja, daju predloge i sugestije za apsolutno sve što se tiče grada Beograda”, poručio je Aleksandar Šapić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

Šapić je istakao da na opštini Novi Beograd ovakav sistem komunikacije sa građanima postoji već deset godina, kroz opštinski Servisni centar, i dodao da će, ukoliko bude dobio poverenje Beograđana na predstojećim izborima, instistirati na uvođenju istog sistema na nivou grada Beograda.

Hoćemo Beograđane da oslobodimo zvanja svake gradske službe pojedinačno. Da ih lišimo kontakta sa pojedincima koji su neodgovorni ili nesvesni značaja komunikacije sa građanima. Oni više neće morati da traže važne telefone po novinama ili da se raspituju u čijoj je nadležnosti određeni problem, već će za sve što se tiče Beograda postojati jedan jedinstven broj telefona, preko kojeg će moći da se informišu o svemu što se tiče svih gradskih službi i preduzeća.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
2.6 ° C
2.8 °
2.4 °
96 %
1.5kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °