12.4 C
Belgrade

Šapić: Najstrože kazniti odgovorne za napade na komunalnu milicajku i vozača autobusa

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najstrože je osudio napade koji su se noćas dogodili u Beogradu – napad na pripadnicu Komunalne milicije u Mirijevu, kao i napad na vozača autobusa u Sremčici.

– Očekujem da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, komunalnu milicajku, koja je noćas bila na dužnosti i obavljala svoj posao, te da će počinioca najstrože kazniti. Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za noćašnji napad na vozača autobusa 511 u Sremčici kojim se ugrožava kako njegova tako i bezbednost svih putnika na pomenutoj liniji – izjavio je gradonačelnik Šapić.

Komunalna milicajka koja je napadnuta povređena je sinoć u Beogradu. Napad se desio u naselju Mirijevo, u Ulici 16. oktobra, kada je pokušavala da razdvoji dvojicu koji su se svađali u saobraćaju. Jedan od njih, koji joj je naneo povrede, priveden je u policijsku stanicu gde je analizom konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi. Pripadnica Komunalne milicije je prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom u predelu glave i vrata.

Vozača autobusa na liniji 511 napao je pijani putnik sinoć oko 2 časa ujutru u Ulici Stevana Filipovića u Sremčici. Počinilac je priveden, a vozač prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

beogradski.rs / Beoinfo

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
12.8 °
10.7 °
82 %
2.1kmh
0 %
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °
Уто
27 °