2.9 C
Belgrade

Šapić: Obezbedićemo najbolje moguće uslove za sport i rekreaciju u Beogradu

Izgradićemo mnogo sportskih igrališta i terena, obnoviti i krenuti u izgradnju novih bazena, a pokušaćemo, kao što sam uspeo na Novom Beogradu, da otvoreni gradski bazeni tokom leta, budu besplatni za sve Beograđane, rekao je Aleksandar Šapić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

“Učinićemo sve da Beograd bude grad sporta i postane prepoznatljiv po velikom broju sportskih terena, bazena, igrališta i najboljim mogućim uslovima u ovom delu Evrope za sport i rekreaciju, koje ćemo obezbediti za sve Beograđane. U naredne četiri godine rekonstruisaćemo sve bazene na teritoriji grada, krenuti u izgradnju novih, a takođe ćemo pokušati da obezbedimo da otvoreni bazeni budu besplatni za sve građane, najveći deo letnje sezone”, poručio je Šapić.

Info tim SNS

Šapić je naglasio da su sport i kultura ključni za razvoj zajednice, promociju istinskih vrednosti, naročito kod dece, te da u ovim oblastima ne smemo da štedimo, već, naprotiv, podignemo ulaganja.

– Omogućićemo našoj deci što bolje uslove za bavljenje sportom, od rekreativnog do profesionalnog – rekao je Šapić.

Info tim SNS

Istakao je da će njegova obaveza, kao nekoga kome je sport obeležio život, biti da, ako postane gradonačelnik Beograda, uradi sve što je u njegovoj moći kako bi sport podigao na viši nivo.

– Mislim da Beograd to zaslužuje, a obavezuju nas i sportska tradicija koju naš narod ima i svi uspesi koje smo u sportu ostvarili – zaključio je Šapić.

Info tim SNS

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.9 ° C
3 °
2.4 °
90 %
3.6kmh
75 %
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
9 °
Уто
7 °