19.6 C
Belgrade

Šapić: Standardizovaćemo parkove u Beogradu, kako bi u njima svako za sebe našao ono što mu je neophodno

Standardizacija parkova je izuzetno važna stvar. Mislim da, ako smo na opštini Novi Beograd za ovih nekoliko godina uspeli da uradimo veliki broj parkova koji imaju sportski teren, igralište za decu, teretanu na otvorenom, „pet zonu“ i prostor za odmor najstarijih sugrađana, možemo isto i na teritoriji čitavog Beograda, poručio je Aleksandar Šapić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

Šapić je naglasio da suštinu standardizacije parkova predstavlja mogućnost da svaki Beograđanin u njima nađe sve što mu je neophdno kako bi tamo na kvalitetan način proveo svoje slobodno vreme.

Info tim SNS

– Da ljudi koji imaju kućne ljubimce ne moraju da idu na drugi kraj grada kako bi ih izveli u prostor koji je za njih namenjen. Da roditelji sa malom decom imaju obezbeđeno igralište za decu, da mladi imaju sportski teren, a najstariji prostor koji će im služiti za odmor, opuštanje i druženje sa svojim vršnjacima – rekao je Šapić.

Istakao da će u parkovima biti uvedene i bezbedne zone, kako bi roditelji bili sigurni da su im deca, u prostorima u kojima provode najviše vremena, veoma često i bez njihovog nadzora, apsolutno bezbedna.

Info tim SNS

– Potpuno sam siguran da će građani, kada parkovi budu standardizovani, biti zadovoljniji, jer će imati jednu vrstu sadržaja koji će im život učiniti lepšim, kvalitetnijim i, na kraju krajeva, bezbednijim i da će u parkovima imati sve uslove, ne samo da na lep način provedu svoje slobodno vreme, nego i da budu apsolutno bezbedni – zaključio je Šapić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
19.6 ° C
19.8 °
18.6 °
40 %
7.2kmh
0 %
Уто
19 °
Сре
16 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
15 °