3.2 C
Belgrade

Šapić: Svaka beogradska porodica će uz svoju „Beogradsku karticu“ godišnje uštedeti više od 10 hiljada evra

Siguran sam da će „Beogradska kartica“ za nekoliko godina biti neizbežan i sastavni deo svakog beogradskog domaćinstva, da će je Beograđani nositi pored lične karte i čuvati kao nešto zaista vredno. Zahvaljujući njoj će svaka beogradska porodica na godišnjem nivou moći da uštedi i preko 10.000 evra, poručio je Aleksandar Šapić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

Šapić je istakao da se ovakva kartica već deset godina izrađuje na Novom Beogradu i da putem nje Novobeograđani ostvaruju pravo na brojne popuste, besplatne programe i sadržaje, koje im obezbeđuje opština.

– Milsim da, kao što su Novobeograđani dobili Novobeogradsku karticu, isto to zaslužuju i Beograđani. Ako budem dobio priliku da vodim grad Beograd, na isti način ćemo, kao što smo napravili Novobeogradsku karticu, napraviti i Beogradsku karticu. Naravno, ovoga puta sa daleko većim mogućnostima koje nam pruža uprava grada Beograda. Beograđani će zahvaljujući toj kartici moći da koriste na desetine raznoraznih programa koje ćemo obezbeđivati – rekao je Šapić.

Foto: Info tim SNS

Naglasio je da to podrazumeva popuste prilikom kupovine, ali i raznih drugih aktivnosti, delatnosti i usluga koji su neophodni za jedan normalan život.

– Od korišćenja sportskih centara, bazena, besplatnih predstava, koncerata i još puno toga. Pored toga će imati značajne popuste širom beogradskih radnji, od robe široke potrošnje, preko sportskih radnji, moći će da posećuju mnoge kulturne događaje. Siguran sam da ćemo, kao što smo uspeli na Novom Beogradu, na nivou grada, Beogradsku karticu napraviti još boljom i kvalitetnijom – zaključio je Šapić.

Foto: Info tim SNS

beogradski.rs / Info služba Aleksandra Šapića

Najnovije

Belgrade
mist
3.2 ° C
3.5 °
2.5 °
99 %
3.1kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °