11.4 C
Belgrade

Šapić: Učiniću sve da Mladenovčanima i Lazarevčanima olakšam svakodnevni život, kao što sam to uradio na Novom Beogradu

Šapić je tokom obraćanja na predizbornom skupu istakao da mu svaki dolazak u Mladenovac predstavlja veliko zadovoljstvo, kao i da je tokom detinjstva u Mladenovcu provodio mnogo vremena, jer se njegov deda, po dolasku sa Korduna doselio upravo u ovu opštinu.

– Upoznat sam sa svim problemima koje imate, počevši od vodosnabdevanja, saobraćajne komunikacije sa Beogradom, preko problema sa primarnom zdravstvenom zaštitom, do potrebe da Sportski centar i lokalna pijaca budu rekonstruisani – rekao je Šapić i dodao:

Info tim SNS

Ukoliko na predstojećim izborima budem dobio poverenje Beograđana, učiniću sve da, kao što sam na Novom Beogradu uspeo da uradim dosta stvari koje su prosečnim porodicama olakšavale svakodnevni život, na isti način pomognem i svim Mladenovčanima – poručio je Šapić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pored podrške za predsedničke i parlamentarne izbore, pozvao građane Mladenovca i Lazarevca da ukažu poverenje Aleksandru Šapiću na izborima za grad Beograd.

Info tim SNS

– Mi bez podrške Aleksandru Šapiću na beogradskim izborima ne bismo mogli da pomognemo Mladenovcu ni blizu onoliko koliko nam je namera. Ja verujem i u njegovu energiju i u njegovu posvećenost, u njegovu volju da, zajedno sa vama, menja život u Mladenovcu – rekao je Vučić te dodao:

Aleksandar Šapić je naš kandidat za gradonačelnika, prvi na beogradskoj listi, te vas molim da podržite tu listu – kazao je pred Lazarevčanima predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Šapić je građanima Lazarevca poručio da će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi im život učinio boljim i kvalitetnijim.

Foto: beogradski.rs

– Lazarevac ćemo učiniti dobrim mestom za život. Bolje ćemo ga povezati sa Beogradom i obezbediti sve uslove koji su neophodni, kako biste mogli da ostanete ovde da živite, i da radite u Beogradu ili obližnjim mestima. Vi treba da budete ponosni što ste, najpre, Lazarevčani, pa tek onda Beograđani. Ja to poštujem i tako treba da ostane – rekao je Šapić.

Foto: beogradski.rs

beogradski.rs / Info služba Aleksandra Šapića

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.4 ° C
11.9 °
9.7 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °