2.5 C
Belgrade

Sednica Skupštine grada u ponedeljak, 31. januara

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 31. januar, sednicu Skupštine grada koja će se održati u Velikoj sali zgrade Narodne skupštine Republike Srbije, ulaz iz Ulice kralja Milana 14.

Pred odbornicima će se naći Predlog izmene i dopune Plana detaljne regulacije za deo bloka između ulica Admirala Geprata, Kneza Miloša, Balkanske i Nemanjine, Predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za blok između Vojvođanske, Surčinske i Ulice Dušana Vukasovića, Predlog odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda po osnovu neizmirenih izvornih i ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu holding kompanije Pamučni kombinat „Uumco” a.d. Vranje, Predlog odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda po osnovu neizmirenih ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu privrednog društva „Simpo šik” d.o.o. Kuršumlija, kao i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Nacrt trilateralnog ugovora o korišćenju sredstava zajma namenjenih programu „Rehabilitacija sistema daljinskog grejanja u Srbiji – faza v” između Republike Srbije, Javnog komunalnog preduzeća „Beogradske elektrane” i Grada Beograda.

Na dnevnom redu je i Predlog lokalnog akcionog plana zapošljavanja Grada Beograda za 2022. godinu, Predlog odluke o načinu kontrole nivoa buke iz ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Beograda, Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Plan rada Sekretarijata za poslove komunalne milicije za 2022. godinu, kao i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Strateški plan Sekretarijata za poslove komunalne milicije za period od 2022. do 2025. godine.

Pred odbornicima je i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o prečišćavanju i distribuciji vode.

Sednica Skupštine Beograda biće održana uz poštovanje preporuka o preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID -19 koje je utvrdio Gradski zavod za javno zdravlje Beograd.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
2.5 ° C
2.8 °
1.3 °
79 %
3.6kmh
0 %
Сре
4 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °
Нед
5 °