16.6 C
Belgrade

Sportsko druženje u SC „Olimp-Zvezdara” povodom Dana žena

U SC „Olimp Zvezdara“, ulica Vjekoslava Kovača 11, u utorak 8. marta sa početkom u 10 sati, povodom Dana žena biće održana tradiconalna manifestacija koja će okupiti osobe svih vidova invaliditeta sa prostora celog Grada.

Članovi brojnih sportskih udruženja i klubova, učenici i studenti, korisnici usluga u ustanovama dečje, socijalne i zdravstvene zaštite, kao i organizacija koje okupljaju pripadnike ove populacije moći će da se upoznaju, ali i oprobaju u nizu sportskih sadržaja i disciplina koji se nude i na raspolaganju su tokom godine – poligon, stoni tenis, boćanje, pikado, pločice, tekvondo, karate, i druge.

Organizatori ove manifestacije, koja s pravom stiče sve veći ugled, a koji su za sve pripadnice nežnijeg pola koje učestvuju na manifestaciji obezbedile prigodne poklone, su Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara i Sportski savez osoba sa invaliditetom Beogradaa, a njeno održavanje podržao je i omogućio Grad Beograd preko Sekretarijata za sport i omladinu i Gradska opština Zvezdara.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °