7.4 C
Belgrade

Sprovedena akcija uređenja fudbalskog terena u mesnoj zajednici Ljubinić

U fudbalskom klubu ”Zabrežje” organizovana je akcija uređenja terena. Zahvaljujući dobroj saradnji sa Savetom mesne zajednice i Gradskom opštinom Obrenovac, ovaj klub dobio je novu pumpu, te će u predstojećoj sezoni biti rešen dugogodišnji problem održavanja terena. Predstavnici opštine Obrenovac, obišli su radove na fudbalskom terenu u Zabrežju.

Predsednik FK ”Zabrežje” Slavoljub Mićić objasnio je, da je najveći problem bio u nedostatku pumpe, jer je prethodna bila stara 15-ak godina.

– Prošle godine, kada je bila najveća suša, pumpa se pokvarila, od prijatelja smo dobili neku pumpu na korišćenje, dok nismo obezbedili novu. Teren smo doveli u sasvim pristojno stanje – naveo je Mićić.

Predsednik Komsije za sport opštine Obrenovac Miloš Stanković naglasio je da će u narednih 20 godina sa novom pumpom biti osigurano održavanje terena na Zabrežju.

– Dogovor je da u nekom budućem periodu revitalizujemo i staru bušotinu na ovom terenu, kako bi postojao i rezervni izvor zalivanja – rekao je Stanković.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
7.1 ° C
8 °
4.7 °
97 %
2.1kmh
11 %
Сре
19 °
Чет
22 °
Пет
21 °
Суб
23 °
Нед
22 °