19.6 C
Belgrade

Stanojević obišao korisnike banjskog kupatila

Danas je Miloš Stanojević, predsednik Gradske opštine Obrenovac zajedno sa svojim saradnicima i predstavnicima Javnog komunalnog preduzeća Obrenovac obišao korisnike banjskog kupatila.

Boris Bogdanovski, rukovodilac banjskog kupatila je na početku irazio zahvalnost predstavnicima Gradske opštine Obrenovac na današnjoj poseti.

– Jako nam je drago i izuzetno smo ponosni što nas je posetio predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević, koji je imao priliku da razgovara sa našim svakodnevnim kupačima, čuje njihove utiske i pohvale na naš rad – rekao je Bogdanovski.

– Što se tiče sezone banjskog kupatila, moram da naglasim da dnevno imamo preko 150 kupača, što je veliki broj. Ova letnja sezona je izuzetno popunjena, da smo vratili našim sugrađanima banjsko kupatilo i imamo dobru saradnju sa predstavnicima svih javnih preduzeća. Takođe, veoma nam je drago što našu banju posećuju i ljudi iz svih krajeva Beograda, kao i gosti iz inostranstva – istakao je Bogdanovski i detaljnije objasnio sam rad banjskog kupatila.

– Letnja sezona traje do kraja avgusta i termini kupanja su od 9 sati ujutru do 18 časova. Trenutna cena karte je 490 dinara, a pravo popusta imaju penzioneri koji primaju penziju ispod 30.000 dinara, nezaposlene osobe sa teritorije opštine Obrenovac, invalidi i ratni vojni invalidi, kako bi ostvarili popust dovoljno je da prilože dokument kao dokaz da spadaju u nabrojene kategorije. Ukupan broj kada u našem banjskom kupatilu iznosi 29, od čega su dve kade prilagođene osobama sa invaliditetom – izjavio je Bogdanovski.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
19.6 ° C
19.8 °
18.6 °
40 %
7.2kmh
0 %
Уто
19 °
Сре
16 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
15 °