21.4 C
Belgrade

Stević obišao radove u ulicama Milovana Lazarevcića i Železničkoj

Predsednik Gradske opštine Lazarevac danas je sa svojim saradnicima obišao Ulicu Milovana Lazarevića i Železničku ulicu, dve saobraćajnice u Lazarevcu u kojima se trenutno izvode radovi na njihovoj kompletnoj rekonstrukciji i izgradnji.

“U Ulici Milovana Lazarevića do sada je urađeno 615 metara vodovodne mreže promera cevi fi 160, što je omogućilo priključenje 70 korisnika na novu vodovodnu mrežu i njihovo snabdevanje vodom je sada stabilno” rekao je Stević i dodao da se trenutno radi na postavljanju instalacija za kišnu i fekalnu kanalizaciju, a uporedo sa ovim radovima postavljaju se i vodovodne cevi dužinom trase u dužini od dodatnih 1150 metara.

“Dinamika radova u Železničkoj ulici je nakon nekoliko sastanaka koje smo održali sa investitorom Direkcijom za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda ubrazana. Povećan je broj radnika na gradilištu, a već u ovih nekoliko dana postavljeno je 140 metara ivičnjaka čime ulica polako dobija svoje konture.

Zahvaljujući razumevanju i podršci grada Beograda i njegovog rukovodstva Lazarevac se gradi, razvija i postaje lepše mesto za život svojih građana” istakao je Stević i apelovao na svoje sugrađane, posebno stanovnike ulica Milovana Lazarevića i Železničkoj za razumevanje i strpljenje tokom izvođenja radova, jer će se po okončanju radova dobiti moderne komunalno opremljene saobraćajnice.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
21 ° C
21.4 °
19.7 °
49 %
7.2kmh
0 %
Нед
21 °
Пон
19 °
Уто
17 °
Сре
20 °
Чет
21 °