4 C
Belgrade

Studentima iz Obrenovca uručen drugi deo studentskih nagrada

Studentima sa teritorije opštine Obrenovac u Sportsko-kulturnom centru ”Obrenovac”, danas je uručen drugi deo studentskih nagrada. Redovni studenti osnovnih i master studija akreditovanih fakulteta i visokih škola imali su pravo učešća na raspisanom konkursu. Gradska opština Obrenovac, kao i prethodnih godina i ove godine opredelila je novčane nagrade za 50 najboljih studenata, a novčana sredstva studentima su uručena u dve jednake rate.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević naglasio je da su najbolji studenti, koji su konkurisali za studentske nagrade, ostvarili pravo na novčana sredstva u iznosu od 72.000 dinara.

– Nagrade za studente, samo su jedan od pokazatelja, kako opština Obrenovac pomaže mladima. Ove nagrade, studenti će moći da iskoriste za lične potrebe, onako kako oni žele – rekao je Stanojević.

On je ovom prilikom podsetio da je jedan broj studenata, koji su odbijeni na raspisanom javnom konkursu za ostvarivanje prava na novčane nagrade, imali priliku da ove godine besplatno letuju na grčkom ostrvu Zakintos.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °