23.5 C
Belgrade

Surčin – Opština otvorenog srca

Prvog januara u Surčinu svi putevi vode na gradski Trg. Manifestacija “Surčin opština otvorenog srca” održana je deseti put. U srcu grada našla su se deca sa roditeljima, bake i deke i svi oni koju su želeli da radost prvog dana Nove godine podele sa dragim ljudima.

Manifestaciju u Surčinu organizovali su Kulturni centar i Gradska opština Surčin. Kako navodi Dušan Ćirjak direktor Kulturnog centra Surčin organizovanje ovog događaja radi se sa velikom dozom ljubavi. Učesnici programa su animatori, zatim fejs pejting , kreativne radionice, žongleri, džinovi. bacači vatre i mnogi drugi. Gospodin Ćirjak se ovom prilikom zahvalio Javnom komunalnom preduzeću Surčin bez čije pomoći organizovanje i održavanje ovog događaja ne bi bilo moguće, kao i Turističkoj organizaciji Surčin, Javnom preduzeću za sport i rekreaciju, a posebno specijalnim gostima manifestacije Predškolskoj ustanovi “Surčin”.

Dok su na velikoj bini nastupali učesnici programa, posetioci događaja uživali su u bogatoj ponudi na tezgama: kolačima, vinima, ručnim radovima i suvenirima, kao i sremskim delikatesima. Jedan od štandova bio je rezervisan za Predškolsku ustanovu. Tamara Rodić direktorka PU “Surčin” je ovom prilikom svima poželela uspešnu i srećnu 2022. godinu, kako na privatnom tako i na poslovnom planu i čestitala je Kulturnom centru desetu jubilarnu manifestaciju. Takođe se zahvalila svim zaposlenima, deci i roditeljima koji su dali svoj doprinos i učinili da štand ove ustanove baš ovako divno izgleda.

Prvi dan 2022. godine sa svojim sugrađanima podelio je i predsednik Gradske opštine Surčin Stevan Šuša. On je poželeo svima pre svega zdravlje, da se izborimo sa pandemijom i da se vratimo druženju. Puno zdravlja i sreće i da Nova godina bude bar malo bolja i lakša od prošle i naravo da zajednički razvijamo Surčin da bi i on bio što bolji, istakao je predsednik.

Lepo i neobično toplo januarsko vreme učinilo je da se na surčinskom trgu nađe veliki broj ljudi, ali i da članovi Moto kluba “Surčin” dovezu motore i tradicionalno se pridruže događaju.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
22.1 ° C
24.1 °
18.8 °
56 %
1kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °