6.8 C
Belgrade

TO GO Surčin osvojila 2. mesto za najlepše ukrašen brod na 17. Beogradskom karnevalu brodova

Jedna od omiljenih manifestacija Beograđana ,,17. Beogradski karneval brodova”, održan je u subotu 9. jula 2022. godine, na Sava promenadi, odnosno delu reke Save od Tramvajskog mosta do mosta Gazela, u organizaciji Turističke organizacije Beograda.

Organizator je za sve posetioce pripremio bogat program, koji je obuhvatao muzičke nastupe poznatih izvođača, koncerte za decu, edukativne i zabavne radionice, profesionalne animatore. Program je počeo u 18 časova defileom Policijskog orkestra, mažoretkinja iz Bele Crkve, animatora Komičnog teatra i koncertom dečijeg hora ,,Čarolija”.

Centralni deo događaja, svečana povorka dekorisanih plovila, počela je u 19 časova, a učestvovalo je oko 70 brodova. Prema kriterijumu,,najbolje dekorisanog” i ,,najveselijeg” broda, kvatromaran ,, Jana”, kojim je Turistička organizacija GO Surčin učestvovala na ovogodišnjem karnevalu, osvojio je 2. mesto. Nagradu je primio predsednik Gradske opštine Surčin Stevan Šuša.

Nakon povorke plovila, održani su muzički koncerti grupe ,,Belgrade Grouz” i ,,Texas Flood”. U okviru manifestacije održan je i ,,Karnevalski EKO bazar”, na kome su članice Udruženja žena iz Jakova izlagale najlepše kolače i ručne radove, ali i ponosno  predstavljale Gradsku opštinu Surčin.

Vesela i radosna atmosfera, mnogo osmeha i dečije graje obeležili su ovu manifestaciju, a Gradska opština Surčin je predstavljena u najlepšem svetlu.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °