11.1 C
Belgrade

Toma Fila i Aleksandar Antić: Beograd je tradicija i budućnost

Kandidat za gradonačelnika Beograda Socijalističke partije Srbije, advokat Toma Fila, i potpredsednik SPS-a, Aleksandar Antić, razgovarali su danas sa stanovnicima Starog grada na Kosančićevom vencu.

Tom prilikom Toma Fila naglasio je da Beograđanima moramo obezbediti kvalitetniji život, pogotovo u najužem gradskom jezgru.

– Ovo je Kosančićev venac, najlepši deo Starog grada, ovde sam se rodio i odrastao, i smatram da je „krug dvojke“ tradicija Beograda. Mi moramo da se trudimo da očuvamo stari duh našeg grada, tako što ćemo, uz sav razvoj prestonice, nastaviti sa očuvanjem starih zdanja i njihovih fasada, sa čišćenjem našeg grada, uredjenjem pešačkih zona.

Budući da je do sada obnovljeno čak 40 fasada upravo na Kosančićevom vencu, Aleksandar Antić i Toma Fila naglasili su da će se snažno založiti i za obnovu stare zgrade Narodne biblioteke, kao i za sve druge zgrade koje su pod zaštitom države.

– Beograd je tradicija i budućnost i mi ćemo se snažno boriti za njegovo očuvanje ali i lepšu budućnost i bezbrižniji život naših Beograđana, zaključio je potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
20.2 ° C
21.3 °
17.7 °
56 %
3.1kmh
0 %
Уто
25 °
Сре
26 °
Чет
23 °
Пет
24 °
Суб
23 °