26.1 C
Belgrade

Toma Fila: Želimo jak SPS na Novom Beogradu

Predizborna konvencija Socijalističke partije Srbije održana je juče na Novom Beogradu, a tom prilikom se, pored lidera socijalista Ivice Dačića, i drugih funkcionera SPS, Novobeograđanima obratio i kandidat za gradonačelnika Beograda, advokat Toma Fila.

Fila je tom prilikom istakao da mu je izuzetna čast što je dobio poziv Ivice Dačića za kandidaturu za gradonačelnika, ističući da su upravo ideje Socijalističke partije ono za šta se celog života borio kroz svoj advokatski poziv.

– Beograd me je prihvatio i pružio mi šansu, a nadam se da će tako biti i ovoga puta. Moja kandidatura za gradonačelnika je prilika da se odužim mom gradu i  Beograđanima. Mi svakodnevno razgovaramo sa građanima i imamo jasnu sliku šta su njihove potrebe. Zato ćemo nastaviti da radimo u interesu Beograđana, i da pružamo podršku onima kojima je najpotrebnija. Kao što naš predsednik Dačić kaže, mi socijalisti smo uvek bili i ostaćemo zaštitnici svih koji žive od svoga rada, i onih koji su pogođeni bilo kakvim vrstom nepravde, naglasio je Fila.

Fila je istakao da su izgradnju Novog Beograda započeli socijalisti, i da želi da se ta tradicija nastavi. Socijalisti na Novom Beogradu imaju snagu da daju svoj puni doprinos svim stvarima koje su Novobeograđanima neophodne.

– Novi Beograd je opština koja se najbrže razvija, ali da kroz taj razvoj moramo učiniti da ostane humano mesto za život, tako što ćemo osluškivati potrebe običnog čoveka. Želimo da Novi Beograd, uz sav urbanističi napredak, ostane opština sa velikim brojem parkova, zelenih površina, više biciklističkih staza, ali i sa čistijom rekom i njenim priobaljem. Želimo jak SPS na Novom Beogradu, koji će te zahteve građana ispuniti, poručio je Fila.

Fila je istakao da će svoje iskustvo preneti budućem timu mladih, energičnih i sposobnih ljudi, koji će njegove ideje sprovoditi u dela, i izrazio uverenje da će socijalisti i lista „Ivica Dačić – premijer Srbije, Toma Fila – gradonačelnik Beograda“, pod rednim brojem 2, zadobiti veliku podršku birača.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
25.5 ° C
26.3 °
23.6 °
54 %
3.1kmh
0 %
Уто
28 °
Сре
27 °
Чет
28 °
Пет
28 °
Суб
28 °