-3.6 C
Belgrade

Tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca održana na Novom Beogradu

Opština Novi Beograd i ovog 1. januara organizovala je tradicionalnu manifestaciju Ulica otvorenog srca, a ispred TC Merkator na Novom Beogradu prošetalo je i uživalo više hiljada naših sugrađana.

U višečasovnom programu deca su se zabavila u prigodnim predstavama koje su za njih namenjene, kao i u muzičkim nastupima glumačke ekipe, a prvi praznični dan u Novoj godini čitave porodice sa svojim najmlađim članovima provele su u dobro poznatoj novogodišnjoj atmosferi na novobeogradskim ulicama.

Kao i svake godine, bili su postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera, a najlepša slika sa današnje Ulice otvorenog srca jeste mnoštvo klovnovskih nosića koji su se crveneli na licima sugrađana. Oni su, kao i godinama unazad pokazali koliko su humani, jer će sav prilog od kupovine klovnovskih nosića biti uplaćen u humaniarne svrhe.

I ovu Novu godinu na novobeogradskoj Ulici otvorenog srca započeli smo uz muziku, osmehe i dečiju radost, i to našu manifestaciju čini jednom od najposećenijih manifestacija namenjenoj deci u Beogradu.

GO Novi Beograd

Najnovije

Belgrade
clear sky
-4.3 ° C
-3.1 °
-5.3 °
84 %
4.1kmh
0 %
Уто
0 °
Сре
1 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °