23.5 C
Belgrade

Tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca održana na Novom Beogradu

Opština Novi Beograd i ovog 1. januara organizovala je tradicionalnu manifestaciju Ulica otvorenog srca, a ispred TC Merkator na Novom Beogradu prošetalo je i uživalo više hiljada naših sugrađana.

U višečasovnom programu deca su se zabavila u prigodnim predstavama koje su za njih namenjene, kao i u muzičkim nastupima glumačke ekipe, a prvi praznični dan u Novoj godini čitave porodice sa svojim najmlađim članovima provele su u dobro poznatoj novogodišnjoj atmosferi na novobeogradskim ulicama.

Kao i svake godine, bili su postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera, a najlepša slika sa današnje Ulice otvorenog srca jeste mnoštvo klovnovskih nosića koji su se crveneli na licima sugrađana. Oni su, kao i godinama unazad pokazali koliko su humani, jer će sav prilog od kupovine klovnovskih nosića biti uplaćen u humaniarne svrhe.

I ovu Novu godinu na novobeogradskoj Ulici otvorenog srca započeli smo uz muziku, osmehe i dečiju radost, i to našu manifestaciju čini jednom od najposećenijih manifestacija namenjenoj deci u Beogradu.

GO Novi Beograd

Najnovije

Belgrade
clear sky
22.1 ° C
24.1 °
18.8 °
56 %
1kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °